Tuesday, February 10, 2009

sAtU MaLaM Di LiBrArY UmP...

semalam aq ngan nik telah bergegas ke library dalam pukul 9.15 mlm

tujuan kami ke sana adalah untuk mencari buku mengenai islamic institution

selalu nyer...nak cari buku kat library tu leh search jer kot komputer...

tpi ape la naseb kami mlm tu...server tuk database kat library tu down plak

so...aq ngan nik pon mula la mencari buku secara manual...nak tau camner???

kitorg pusing kat dalm tu cam org giler sambil tgk satu2 buku yg ader

geram tul...time aq nak guna la baru server tu nak down

cari punye cari...last2 x jumpe gak

akhir nyer...library tu dah nak tutup

aq ngan nik pon balik dgn hampa...hahaha

tpi b4 balik tu sempat la gak kami bergambar...hehehe

bkn selalu aq g library ni kan...hik3

aq ngan nik yg gembira sbb dapat g library...hak3

kat depan pintu masuk ke library...

sempat lagi tu...

time ni tgh bengang sebab Iportal xleh masuk...huhu

2 comments:

Wahida said...

muke cm nak nangis je..haha

eddy said...

kih3
xder la sampai nak nagis kan...
sajer jer buat muke jer camtu...hehehehe