Friday, February 13, 2009

HiDuP SeKuMpUlAn PeLaRiAn...

semalam ade taklimat dekan tuk bebudak kk2...

sbnrnyer bkn niat di hati xnak pegi

kalo ikut...nak pegi sgt2...sbb dapt makanan for freeee...hik3

tetapi terdapat aral yg melintang d mana kami perlu siapkan kerja yg perlu di hantar pada arini

so...dalam kul 8.15 mlm kami pon mulakan la misi melarikan diri tuk buat keje

kami terus g library...kerana kami rasakan itu adalah tempat paling selamt tuk lari

di samping dapt siap kan keje...hak3

kami buat keje sampai siap n then baru balik umah...hehe

tpi biase la kan...kalo da g library...mesti rase nak amik gambar...xtau knaper...hik3

so ni la gamabr yg sempat kami semat kan...hehehe






2 comments:

NANA_arizona said...

boleh tahan gile camera jugak kau ea..haha.... seb baik library tu tak pandai ckp.. kalau tak..
alalaalal~

eddy said...

haha
nan dengki la tu...hik3
sbb dier xder kat situ...kalo ader esti dier dah join skaki gak kan..hihihi