Sunday, September 19, 2010

SeMiNgGu aQ x UpDaTe...hUhU

salam sumer...
korg aper khabar??
lamer dah aq x update blog ni...
ader la seminggu...huhu
bukan per...
aq bz skit minggu ni..
xdan nak update kot...
bz g open house sedara mara...
merata2 gak la aq g...hehe

hmm..
sbnrnyer ader satu mende jer aq nak ckp kot...
pasal rancangan2 di televisyen time raya ni...
aq pon x faham sbnrnyer...
kiter ni raya kan..
bukan sambut holloween...
tpi sampai setiap ari duk tayang citer antu...aper kes???
aq siyes ckp..aq naek menyampah...
bukak tv jer citer antu..
tukar chanel jer citer antu...
dah x macam raya da aq rase...huhu

yg paling best..bole kater sumer citer antu indon plak tu...
xkan la org tv tu xsedar...
aritu org indon siap berak2 lagi kat kedutaan malaysia...
tpi dok pasang gak citer indon...
aq sgt2 pelik okay...
waaa..aq ter emo plak kan...huhu

aq harap raya taun depan diorg x tayang kan dah la citer2 antu ni..
merosak kan minda anak2 kat malaysia ni jer..
maner x nyer..nak g toilet pon jadi takut...

ok la...tu jer nak story...
esok aq nak balik u dah..
kejap jer cuti 2 minggu abes..
x rase pon...
pasni nak tumpu balik tuk blaja...
papai(^^)

6 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

hahaha
btol2
mmg bnyak cite antu
tp suke jeee
hihih

eDdY said...

Anis izyan Abd Rahman>>>
hehe..
depends on individu tu sendiri la...

Skyha Flianiadz ♀ said...

cam tak bertamadun jek org indon yg berak bersepah tuh..gugugu..very low mentality...

eDdY said...

Skyha Flianiadz ♀>>>
tu la pasal...huhu

KC Ex-tra said...

hai, minat bola ? kalau minat, jom singgah blog bola saye ni di http://kampungchelseaextra.blogspot.com ,ok bye

eDdY said...

KC Ex-tra>>>
x braper..tpi ok la jugak..hehe