Saturday, September 25, 2010

FaTaL FrAmE II: cRiMsOn bUtTeRfLy

salam sumer...
arini aq xder aper sgt nak citer...
so aq nak wat skit la review pasal game...
actually game ni dah lamer...
x silap aq taun 2004 kot...
game ni mmg best...
effect dier mmg seram...
nak lagi syiok maen time malam pastu tutup lampu..hehe
ni la beberapa screen shot tuk game ni...








cara nak bunuh antu..kiter just kena snap gambar...
camera yg di guna kan tu cam ader power la..leh nampak antu...
pastu siap ader jenis2 filem dier lagi...
ader yg kuat n ader yg x kuat...
antu plak macam2...
yg xleh blah..antu last skali...
sbb nyer..kiter langsung xleh sentuh..skali sentuh jer leh mati...haha
dan yg paling best ialah ending song dier...
tajuk lagu tu butterfly...
layan abes weyh..hehe
ok la..tu jer nak citer...
saper2 yg belom penah maen game ni..leh la try..
menarik sgt...
papai(^^)

2 comments:

Mohamad Naim said...

haha..tringat lak, dl2 aku ade soh kwn aku men game ni dlm glap n pasang volume kuat2, pendekkan cite die kene seizure xsampai 20minit playthrough, cian tol.

nwy, aku agree game ni mmg rare and menarik. susa nk cari game yg bley connect ngan emosi takut sampai tahap boleh buat seseorg tu berpeluh2 dan terketar2 utk truskn gameplay.

sesape ske asian horror movies then aku sekapal ngan emir suggest try lah game ni ek, xrugi ^^

eDdY said...

Mohamad Naim>>>
terbaek la bro..(^^)