Saturday, July 10, 2010

eSoK DaH NaK BaLiK hOsTeL...

hehe...
esok dah ari ahad kan...
tu bermaksud esok aq akan balik semula ke hostel..
kejap jer dah abes cuti 2 bulan... xrase pon...
walaupon amcam2 dah terjadi kat aq time cuti nih..huhu
ader yg hepy..ader gak yg sedih
xper la..
setiap kejidan tu ader hikmah nyer...

alam pembelajaran iaitu alam mentensen kan kepala otak akan bermula balik...
tpi seb baek jadual aq sem nih rilek..
mmg aq leh tumpu tuk belajar jer la..
aq just amik 16 kedit hour..
last sem aq amik 21 kedit hour..banyk giler...tensen tu xyah ckp la..
sikit jer lagi nak pecah kepala...haha
harap2 ngan 16 kedit hour sem ni leh la tumpu lebih sikit...
aq nak kurang kan maen2 sem ni...hehe

hmm..aq xtau la leh slalu on9 atau x...
maklum la kan...
biler dah start blaja ni susah sikit poyo giler dowh ayat ni

bukak sem ni gak aq ngan kawan2 akan duk kat hostel baru...
hostel bru tu terletak kat kampus tetap...kat pekan...
bilik ok..2 org satu bilik...
kemudahan sumer cam lengkap...
tpi kemudian2 xtau la lagi kan...
doa2 la semoga x banyk halangan dan dugaan...amin..

ok la..tu jer nak story...
nnt aq update pasal hostel baru tu k...
insyaallah..kalo xder aral aq letak kan skali gmbar...(^^)

4 comments:

mask said...

Selamat berkuliah =]
And jgn lupe upload picture di pekan ye..nk sgt tgk perubahan disana

eDdY said...

mask>>>
tq..
baek..insyaallah nnt sy upload..hehe

ahmad hisyam said...

intenet ade x? nyawa tu!

eDdY said...

ahmad hisyam>>>
ader...
dier siap bagi kabel lagi time daftar tu...
tpi kena pulang kan balik la ujung sem nnt...hehe