Friday, July 2, 2010

CePaT MaSeR BeRgErAk...hUhU


aq baru prasan...ari ni dah 2 july...haha
ingat kan bulan jun lagi...ngek tol la aq nih...
camner la leh x prasan...
bukan per...
rase baru jer lagi start cuti aritu...
tpi bile da masuk july nih..maksud nyer u dah nak bukak la...
sem baru sedang menanti...haha
waaa...ni sem last aq kot nak blaja kat u ni...
kejap sgt rase...

aq igt lagi maser ari first aq daftar kat u ni...
ngan pakai kemeja la...
sipa tuck in lagi..haha
klakar2...
tpi tu la..
skank ni aq dah jadi student final year...
sikit lagi nak menempuh alam pekerjaan...
doa2 moga sumer dpt berjalan ngan lancar la..
ikut flow..
xder aral melintang....

bukak sem nih aq bertekad nak usaha lebih lagi...
result mau kasi lebih gempak...haha
ye la...sem last ni...
kalo jatuh..mampos aq..huhu
jadik kena la wat yg sehabis baek...
lagi pon aq nak bersaing result ngan sorg kawan ni...
maner leh kalah kan...haha
ok la..tu jer nak story arini...

hmm..insyaallah..petang ni i'm of to perak..
anta my adeq pulang ke u dier...
n mungkin dlm maser 2 3 hari ni aq x update la blog...
siyes weyh...konfem aq rindu kat blog korg...
walaupon aq tau mmg xde org sgt yg baca blog aq nih...hehe
ok..papai(^^)

p/s:
tpi aq x konfem lagi pergi ke x...huhu

2 comments:

shinawawa eyenie said...

mnghargai setiap masa

eDdY said...

shinawawa eyenie>>>
betol tu...huhu