Wednesday, April 28, 2010

RoAd TrIp WiTh My BrOaDbAnD

sekarang ni...semua benda jadi lebih mudah...
kalau ikut sejarah...zaman dulu semua benda besar besar...
tak der pon yang kecik kecik nih..hihi

kamu semua mesti ingat kan dekat telefon yang acam botol air tu...
punya la besar...
haha

tapi sejak zaman dah semakin maju...semua itu dah tak der dah...
zaman sekarang ni kalau boleh sekecil mungkin sesuatu barang itu nak di cipta...

contoh tak perlu la nak ambil jauh jauh...
kita tengok wiggy jer sudah...
kecik...mudah untuk di bawa kemana mana...


bila kite kena pergi mana mana...contoh nya outstation la kan...
kita still boleh bawak..hehe
aktiviti untuk online kita tak kan terbantut...
aku nih sendiri...
kalau sehari tak online..bole gila tau..haha
setiap hari aku akan melawat blog blog para sahabat...
pastu komen komen dekat page diorang...
jadi...bila ader wiggy nih....senang sangat...
aku tak boleh bayang kan kalau sehari hidup ku tanpa connection internet...huhu
aku ni bukan la yang jenis selalu berjalan...
tapi aku nak pasti kan sekiranya aku pergi ketempat lain..aku masih bole menerus kan
untuk makluman...sekarang ni coverage untuk P1 Wimax ni dah luas...
so..dekat mana mana jer bole online tanpa ada sebarang masalah...hehe

memang wiggy ni sangat sangat la mudah...
dah la kecil...
comel pulak tu...
jadik...kamu semua tunggu apa lagi...
mari la ramai ramai membeli wiggy nih..hehe(^^)

episode 8 -



episode 9 -



episode 10 -



**Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

4 comments:

laila said...

waaaa ko pn aktif gak lyn project alpha ek
huhu aku xpnh dpt pun
kekeke buat pun jrg

eDdY said...

hehe...
setakat ni sumer aq dpt lagi..
aper2 pon...ko cuba la..mana tau dpt gak minggu nih..(^^)

JeR@Ns said...

emir..cam ner nk msuk video kt dlm blog??

eDdY said...

JeR@Ns>>>
aq bukak youtube...pastu amik share...pilih la blogger...hehe