Monday, April 12, 2010

No StRiNgS AtTaChEd

haaa..kembali lagi...
sekarang ni korang jangan la dok ingat no string attaches ni lagu N'sync tu pula k..hehe
ini sebenarnyer adalah pasal benda alah ni...



ini dia p1 wimax punya wireless modem...hehe
nama dia wiggy...sangat2 la kiut kan...
bila asyik dok ulang cakap...rase cam seronok plak...
cuba korang sebut...wiggy...wiggy...wiggy...
tak tahu la nak cakap macam mana...tapi rasa seronok...haha

bila ada benda ini...senang sikit...
tak perlu dah nak guna wire yang berselirat...buat serabut jer...
potong habis la semua wire - wire tu...haha

aku sekarang ini memang pakai ini pon...
sangat senang okay...
aku boleh online dekat mana - mana sajer...
dalam bilik...depan tv...dekat meja makan...
kan luar rumah...
semua la bole...haha
seronok giler...

sebelom aku pakai ini...aku hanya boleh online kat dalam bilik sahaja...
sebab kadang - kadang tu aku rasa guna cabel sangat - sangat la susah...
bila tak ada cabel...dah x bole online...
aku sampai dah tak tahu dah nak describe macam mana...
bila dah ada wiggy ni...senang sangat...hehe

tapi kan...orang rumah sebelah tu..suka hati dia jer nak tanya password dekat adik aku...
kalo dia nak tau macam maner rase best tu...beli la sendiri kan...hehe
mesti dia dengki tengok aku boleh online kat buaian depan rumah tu...
tapi tu la...
orang yang tak pakai ni diorang tak tahu macam maner rasa nya...
aku just boleh bagitau yang bile dah guna wireless ini...semua nya jadi sangat2 menarik...hehe

jadi kan..kepada saper saper yang belom guna wiggy ni...elok la pergi beli...
lepas tu baru la korang tau betapa seronok nya wireless ni...
okay la...aku rase tu sajer aku nak cakap...
papai...(^^)

**Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

2 comments:

hira said...

selamat maju jaya la ye?
hehe ;DD

eDdY said...

hira>>>
tq...(^^)