Monday, August 16, 2010

SeB BaEk...HeHe

salam sumer..
dua ari kot x update...
xder idea sbnr nyer..huhu
ni aq nak citer...
aq baru jer balik dari lab..
aq g potong material tuk psm aq...

aq nak ckp aq sgt2 bernaseb baek arini...
bukan per...
person in charge kat lab tu x banyk songeh la arini...hehe
aq sgt2 hepy...
sbb kalo tanyer org2 yg dah pergi lab tu..
paling koman pon mesti kena kutuk nyer..
ye la..nak guna tu xreti..nak guna ni x reti...
dalm kes aq nih..samer la...
cuma aq bernaseb baek...
PIC tu tgh dok sebok wat kejer dier..
aq pon blur gak mula2 camner nak guna mesin tu..
mana x nyer..last aq guna maser first year kot..
skank ni dah taun 4...
konfem2 la lupa...
tpi aq try gak wat sendiri...
tgk2 jadik..haha
sgt best...
aq nyer material sumer dah redy...
pasni aq leh terus proceed kpada next step...

satu jer masalah..
buat kejer bulan puaser ni penat..hehe
aq g lab tadi pon dah berpeluh2...
giler2 plak tu...abes lenjun...haha

ok la...tu jer kot nak citer...
nnt ada aper2 aq update lagi k...papai(^^)

p/s:
arini first day nak berbuka kat u..hehe
xtau lagi nak mkn per...tgk la nnt...(^^)

2 comments:

apik pehe said...

huhuhu..sabo2..

eDdY said...

apik pehe>>>
hehe
tq bro..(^^)