Friday, August 20, 2010

SaLaM SuMeR...

salam sumer...
dah xtau nak letak tajuk aper sbnrnyer...hehe
aq baru jer balik dari solat terawikh...
penat gak la...
maybe sbb bbuka td terlebih sikit makan...haha
slalu mkn sikit jer...
tpi ader org tu suruh mkn lebih sikit...
aq ni seorg yg mengikut arahan...wakaka...
walaupon camtu..aq tetap try untuk tidak tinggal kan solat terawikh taun ni...

owh..satu mende x baper best arini...
aq hampir2 terlepas sahur...
aq just bersahur dgn air masak shaja...
camner la aq leh x dgr alarm yg aq da set tu..huhu
xper2...mlm ni aq nak ikat phone tu kat telinga...
baru la x miss dah pasni...hehe
walaupon aq sahur ngan air masak jer..tpi still sahur kan..
mission aq satu lagi puasa taun ialah xmau tinggal sahur...(^^)

sekejap jer da ari ke 10 kiter berpuase...
rase baru sgt lagi start...
xtau kenapa...aq kalo bole nak bulan puasa tu sepanjang taun...
aq rase seronok jer bulan puasa ni...
dan taun ni alhamdulillah..aq x penat lagi berpuasa...
xder la rase dahaga ker..lapar ker...sumer biaser2 jer..
maybe sbb aktiviti aq b4 ni yg membiasa kan aq ngan keadaan puasa ni...
i like this kind of situation...hehe

kejap jer lagi dah nak raya kan...
baju raya taun ni nak baper pasang ek???
macam kena banyak jer..wakaka
baju lamer sumer cam dah besar la...
nak kena cari yg kecik sikit...
baru la seswai...hehe
tpi tu la...
bila masa ntah aq nak g mencari baju ni...
xper la..nnt g jln2 ngan kawan2...
time tu la kot baru cari..ekeke

ok la...tu jer nak citer...
esok aq kena menghadiri kursus...
haaa...kursus aper???
tu yg kite x tau...
saper tau wat2 xtau suda...
xmau kecoh2...wakaka

papai(^^)

22 comments:

HonEyBuNNy said...

ha...cek tau...kursus tawin kan..??hehehhe

eDdY said...

HonEyBuNNy>>>
(^^)

Nadia Karim said...

wat2 malu2 kucing plak...
awk kan dah nak kwen..huhuhu
hari raye pertama jemput dtg umah..huhuhu (",)

eDdY said...

Nadia Karim>>>
haha
awk raye pertama x balik kg ker????

Nadia Karim said...

mestila balik..sb tu sy suh awk datng ngeh2...eh xde r gurau je..nges kang adik sy ni..hehehe

eDdY said...

Nadia Karim>>>
wuu..x ikhlas rupe nyer...
xper2...
jemput la gak dtg mlm raya...
tolong psang langsir..wakaka

Nadia Karim said...

mlm raye awk still ade kat umah ke??
bukan org malm rye balik kmpung ke...??
plik la awk ni..len dri org len...huhuhu..kang sy excited dtg nak pasng lansir awk xde pulak..

eDdY said...

Nadia Karim>>>
maksud sy rumah nenek sy la...kat taiping...wakaka

Nadia Karim said...

o..pandai skang..huhu..xpe2....jauh la taiping..xdpt den nak nolong..huhu..

eDdY said...

Nadia Karim>>>
hehe..tau pon..
tpi ni ikhlas tau..bukan macam org tu..(^^)

Nadia Karim said...

ye bek..
sy ikhlas...
dengan ini sy wakil rumah sy menjemput emir ezwandy datng ke rumah sy pada hari raya ke 8..
selamat datang....(",)

ni la namenye ikhlas..ngeh2..bukan cam kamu..huhu...

eDdY said...

Nadia Karim>>>
raye ke 8..lmbat tu..
tpi insyaallah..hehe

Nadia Karim said...

org dah jemput..bnyk coment plak..huhu..
ok hari raye ke 4 sure dah ade kat umah..
k.l nak wat PSM kesayangan..papai..selamat hari raye.. (",)
kita tgk duet raya sape pling bnyk taun ni..papai..huhu

eDdY said...

Nadia Karim>>>
waaa...cepat nyer wish raya...
sy ni kalo leh xmau masuk pon bulan raya...
biar la spnjang taun bulan ramadhan...hehe
ok..g la sambung wat mende kesayangan tu..hik3
papai(^^)

nana arizona said...

eddy!!~ rindu kat kau !! ;) selamat berpuase..

eDdY said...

nana arizona>>>
kamu pon sama...
slamat berpuasa okay..(^^)

ahmad hisyam said...

i rindu kat u jugak lah!
eddy, bukan ke ko suke pkai baju besar2? br le hiphop... hehehe

eDdY said...

ahmad hisyam>>>
hiphop la sgt..wakaka

Nadia Karim said...

ye3 je edy xmau masuk bulan raye..huhu..
padahal kamu org pling awl tempah bju melayu..bju pun dah siap..ngeh2..
k.la sje je gurau..

eDdY said...

Nadia Karim>>>
waaa...terpecah rahsia...
tpi betol la..suke sgt ngan bulan ramadhan ni tau...

Nadia Karim said...

alamak terkantoi..ngeh3..minta maap..
ye sy taw awk ske bulan ramadhan sb awk senang bngun sahur..hehehe

eDdY said...

Nadia Karim>>>
hehe..bukan sbb tu jer..
sbb bulan puaser ni leh dier..tu yg sy suke tu..(^^)