Wednesday, August 4, 2010

MaLaM bErMeSrA BeRsAmA dAtO' nC

salam uollz..
semalam adalah sejarah poyo giler dowh
bukan per...
semalam ader bbq secara beramai2...
bukan aq yg buat...
tpi mmg pihak u telah sedia kan tuk kitorg yg menetap di KK5 pekan ni...
sajer jer kot nak kitorg rase enjoy skit..
ye la...tahap bosan duk kat pekan ni adalah sgt tinggi..
kemajuan internet juga x dapat nak membendung kebosanan ini...huuu
jadi..ngan wat majlis makan2 camni la baru kurg sikit bosan..haha
korg tgk la pic2 ni ek...








ni sumer gambar2 b4 acara makan2 tu start..
knaper xder gambar time mkan n selepas makan..haaa..itu yg kite x tau...wakaka
gambar time makan n selepas makan x leh nak amik..prohibited...
sumer org mengganas...cam dah setaun x makan...haha
sbb tu la xder gambar...
diorg bukan setakat serbu..malah merempuh...
kesian kat akak yg jage mknan tu...
mesti badan dier sakit2 sbb kena rempuh...
tpi korg kena r tau..aq x terlibat okay dalam rempuhan tersebut...
aq just mampu lihat dari jauh jer...huuu

aper2 pon mkn semalam best...
ader mihun goreng, nasi goreng, ayam bakar, ikan bakar (sambal dier sedap giler kot), cendol percuma, air fresh oren (aq pon xtau sbnrnyer air aper..sbb x smpat nak minum)...n buah buahan (ceh..padahal rambutan jer pon)
tpi aq kesian gak tgk ader lagi yg still bratur time aq dah abes makan...
bukan per...
aq nampak ader org yg amik sampai x igt dah kat org len yg belom makan ni...
ader sorg mamat tu..dier sorg balun penuh satu pinggan ayam bakar...
ader la dekat 10 ketol kot dier sorg
padahal ramai jer lagi yg blom makan...kesian dowh...
ok la..tu jer nak story..hehe
nnt2 aq story lagi k...

p/s:
dato' NC ckp nak wat satu monumen...
kat situ akan tertulis namer 648 org yg menetap di KK5 ni...
kire nyer kitorg ni cam perintis la..org yg mula2 skali duk sini..
kalo betol2...mmg best kan..
aper2 pon tunggu jer la ..hehe(^^)

2 comments:

pingu kecik said...

hahaha..
bngge kot kalo dato' nc wat monumen tuu btol2!!

eDdY said...

pingu kecik>>>
mesti la bangga..hehe