Sunday, August 14, 2011

SoUtH AfRiCaN EmBaSsY

aslmkum sumer...
hehe..lamer gak aq x update ni..
bukan aper..
malas campur xder maser...sbb tu la x update...
jadi..ari ahad yg indah ni aq x baper nak bz bz ker???
aq pon nak update la blog kesayangan ni..
minggu lepas..ari khamis..aq ngan 2 org member g south africa embassy
tujuan nya ialah nk settle kan pasal temporary residence permit kitorg..
bukan per..kalo x wat sendiri..alamat nyer xder la..
org2 yg patut buat mende ni cam terlalu bz..
kitorg yg mmg jenis x baper nak berkira ni..tolong jer la..
alhamdulillah...segala nye berjalan lancar
cuma satu jer aq x berkenan..
receptionist tu..kerek nak mampos...
org dah nak mudah kan kerja dier..lagi dier mau susah...
dah la...aq malas nak igt dah...
kang x pepasal batal plak puasa ni..huu
ni ader la skit gambaar aq smpat snap time tunggu kat situ..




ok la...
insyaallah..pasni aq update pasal bbuka puasa aritu..hehe
peace(^^)

2 comments:

miszpiza said...

sabar sabar.. kerek tu apa ? ehehe

eDdY said...

miszpiza>>>
cam sombong..hehe