Monday, August 8, 2011

Mr n mRs iNcREdIbLe


aslmlkum sumer..
semalam aq baru tgk citer ni..
tgk kat laptop jer..hehe
ok la citer..
nak kater sgt2 best tu xder la..biaser2 jer..
tpi kalo nak wat isi masa lapang sambil tunggu nak bbuka puasa..ok la..haha
citer ni pasal dua org super hero ni..
diorg dah kawen 10 taun...
kire nyer da 10 taun diorg bersara dari menjadi hero..
time bersara ni diorg just jadi macam manusia biaser..
walaupon ader kuasa super power..tpi diorg x guna
sampai la satu hari tu diorg rase nak jadi hero balik..
n time tu gak ader sorg org jahat ni nak wat hal..
jadi diorg terpaksa lawan org jahat tu...
nak tau lagi korg kena la tgk sendiri...
so..rating aq kasi ialah 6/10..tinggi ni..hehe
ok la..aper2 nnt aq update lagi k(^^)

2 comments:

miszpiza said...

Tak dpt nak tgk,ehemm yg pengakhirannya citer ne mcm mna ?

eDdY said...

miszpiza>>>
citer ni habis...hik3