Wednesday, August 10, 2011

MaSuK MaHkAMaH...

aslmlkum sumer...
actually ni citer semalam...haha
aq masuk mahkamah...
tpi bukan sebagai org yg bersalah okay...
senang ckp xder kena mengena dgn prosiding mahkamah pon...
aq g ctu sbb nak jumpa pesuruhjaya sumpah...
nak suruh dier sign kat letter of good conduct aq...
letter of good conduct tu korg tau xper???
ni ialah surat yg nak menunjuk kan yg kiter ni adalah org baek...
kire  nyer x pernah wat salah la..hehe
so..ader peluang masuk mahkamah..aper lagi...
bergambar la..haha
tpi gambar aq xder pon...
aq amik gambar suasana dlam mahkamah tu jer..
ni la gambar tu...

first time kot..haha
style gak la..
ok la..aper2 nnt aq update lagi k..peace(^^)

6 comments:

Fendi said...

ak igtkan ko masuk mahkamah sebab kes serius mcm saman ker..
hahaha =D

eDdY said...

Fendi>>>
haha(^^)

mu'in hassan said...

buat mendenye nk amik surat 2 mer..daifnye ak, xtao mende..hahaha

eDdY said...

mu'in hassan>>>
tuk g luar negara..
kadang2 ader negara tu nak kiter ader surat ni..bru dier bagi masuk negara dier(^^)

miszpiza said...

Tahniah sbb dpt letter tu.. mmg layak dpt pun hehe letter of evil conduct ada ?

eDdY said...

miszpiza>>>
awk mau ka??
tpi awk mmg baek kot..xkan dpt nyer letter of evil conduct tu..hehe