Sunday, December 26, 2010

tRaGeDi Di kEdAi rUnCiT...




salam sumer..
malam semalam aq g kedai runcit kat kawasan umah aq tu...
tujuan nyer nak g beli prego tuk wat kuah spaghetti...
time tu dalam kul 10.30 malam...
makne nyer kedai runcit tu dah dekat nak tutup la...
ni perbualan aq ngan mamak kedai tu...

aq: aci, prego yg dalam tin ader x??

aci: ader2..sikijap ea..

lamer gak aci tu g cari...ader la dlm 5 minit

aci: ayoyo, tarak la. ovaltine bole ka??..(sambil hulur kat aq satu botol ovaltine)

aq: tahan gelak..tpi dlm hati dah gelak puas2 da..haha

rupa2 nyer aci ni xtau pon aper yg aq mintak..
bole die bantai ovaltine...huu



aq x g cari sendiri sbb kedai dier dah nak tutup..
sumer barang dier yg kat luar kedai dier dah bawak masuk...huhu
kalo aq amik ovaltine tu..jd spaghetti ovaltine  la...waaa
konklusi nyer di sini...jgn pergi kedai runcit time da nak tutup...
pastu..kalo aci yg jaga..batal kan jer la niat nak mintak mende2 yg agak pelik..haha
ok la..tu jer nak story..
aper2 nnt aq update lagi k.papai(^^)

p/s: gambar ihsan pakcik google(^^)

5 comments:

cik animob said...

hahahhaa...aci tu xder bakat bkak kedai runcit..ape kata ko jer amek alih..mkna nye xjdi la yer msk spageti mlm tu?

Atiqahtuty said...

weh prego halal ke?

eDdY said...

cik animob>>>
haha...bole2..
nnt aq try tanyer aci tu kot2 leh aq nak take over...wakaka

Atiqahtuty>>>
kalo yg botol mmg xder tanda halal...botol cam dlm gambar tu..
aq beli yg tin...yg tin ni ader tanda halal...huu

[z@ck] said...

hahahaha..langsung tak kena weh.apa kes aci ni..prego pun tataw ka?hahahah.lawak

eDdY said...

[z@ck]>>>
tu la pasal...
aq pon xtau la aci ni time tu dok pikir apa...haha