Saturday, December 25, 2010

nEwS yAnG AgAk SeDeY...

salam sumer...
sehari aq delay nak story yg ni...
kalo ikut aq xmau da citer...
tpi sbb da jnji kan kat post yg ini..huhu
so..ni la news tu...


lampu blakang keter aq pecah...
sbb terlanggar tiang pagar..huuu
sumer tu salah aq sendiri..
konon2 nak jimat minyak x mau pusing jauh2...
last2..amik ko...pecah lampu terus...cam harem jer rase...
nak marah org len xleh..sbb mmg salah aq...
last2 aq ckp padan muka kat diri sendiri...
melayang duit aq aritu...
lampu tu plak cam aper jer dier punya harga...
kalo ikut aq..aq malas lagi nak tukar..
biar la lampu pecah tu..
sbb mentol dier elok lagi..
ayah aq x bagi...dier suruh tukar gak sbb takut masuk air...
jadi aq tukar jer la...
kalo x tukar skank..nnt nak tukar gak kan...
so..ni la news nyer...
seb baek aritu result pmr adeq aq ok..
kalo x..mampus aq..
konfem2 mak aq akan berleter...
ni kire nyer result adeq aq tu la penyelamat...haha
ok la..aper2 nnt aq update lagi k..papai(^^)

4 comments:

cik animob said...

lampu tu ganti ori kot mahal..ade je yang belas2 punye kan...he..jgn tension2 tau..adat pakai kereta..hati2 cmne jgk mst ade je bnd nk jadi

eDdY said...

cik animob>>>
haha...yg belas2 tu mentol jer kot...
lampu tu mana nak cari reger camtu..haha
yg aq beli ni pon bukan ori sgt pon..
kalo ori dekat 3 ratus kot...huhu

[z@ck] said...

noh.lagu mana boleh terlanggar tu?

eDdY said...

[z@ck]>>>
aq reverse..
aq tgk nampak cam lepas dah pagar tu...
ruper2 nyer x lepas...camtu la..huhu