Friday, December 11, 2009

LaGi SkALi...

aq rase cam dah lame giler aq x update blog ni...
padahal baru beberapa ari jer..hehe
bukan per...
aq rase xder mood sgt2 nak update...
sbb nyer lappy aq rosak lagi...huhu
tensen giler rase...
aq cam dah give up gak kat lappy tu...
rase nak beli baru jer...
tp duit plak xder...
tpi seb baek rosak kali ni still under warranty...
tgk la camner...maybe aq nak trade in jer lappy ni...beli lappy baru...
xpon beli pc jer terus...syok skit kalo nak maen game...
tpi aq syg gak kat lappy aq yg skank ni...
biase la kan...kalo mende yg first kiter gune...mesti ader sentimental value sendiri kan...keh3
skank ni tunggu jer la lappy tu siap...
pastu tgk la aper yg boleh di buat..huhu'
ok la..tu jer nak citer...len kali kalo ader aper2 news aq citer k..papai(^^)

6 comments:

Sharinginfoz said...

memang nasib baik kan ada warranty

sya_am said...

huhu..mmg ssh ati klo menda yg kita syg rosak..huhu~

dayah aziz said...

jgn susah2 ati oke..=p

HonEyBuNNy said...

sabar2...jgn gtu..nti ok la tu lappy..ihih......ila lg lama xupdate tau..uhuh

Putra Al-Maliki said...

macam mane boleh rosak.. banyak sangat download ker? hati2 sikit mase download tue, kadang2 file yang kite download tue ader virus.. die aka attack pc kita tanpa kita sedari.. =)

eDdY said...

Sharinginftuoz>>>
tu la...seb baek giler...hehe

sya_am>>>
betol3...susah ati giler

dayah aziz>>>
thanx...i'll try

HonEyBuNNy>>>
harap2 la...(^^)

Putra Al-Maliki>>>
xtau la...x bnyk download pon...huhu