Thursday, December 31, 2009

HePy NeW YeAr...2010


holla...
sedar x sedar...2009 dah hampir sgt nak meninggal kan kiter...
bagi aq..2009 adalah taun yg paling bnyk kenangan...
terlampau bnyk smpai x mampu nak d tules...
ader pahit dan ader yg manis...
biar la sumer tu tersemat kat dlm hati aq jer...
aq xkan luper kan segala2 nyer...
thanx sesagt kat kwn2 aq yg sentiase ader tuk aq...
korg sumer mmg best...

skank ni dah nak start 2010...
aq nak pasti kan taun ni lebih best dari taun lepas...
kalo org laen sebok nak bagitau azam diorg..aq xmau...
azam aq x semesti nyer new year jer nak start kan...haha
kalo org laen mayb sebok nak countdown..aq mayb just duduk dlm bilik jer...
countdown kat cini jer..
xyah nak sebok2 kat luar tu...

hmm..slalu time new year ni la maksiat berleluasa...
kat sini aq nak berpesan dan berigt2...
ALLAH sentiasa lihat aper yg kiter buat...
kiter patut bersyukur sbb ALLAH masih lagi bg kiter peluang tuk bernafas pada taun baru ni...
jgn kiter luper bahawa bila masuk jer taun baru..maksud nyer umor kiter semakin pendek...
semakin dekat ngan mati...
jgn la dok sronok sgt...
maner tau kan...tup tup masuk jer new year..kiter meninggal...
jadi slagi bole bernafas ni..besyukur la...
bnyk2 kan la igt kat ALLAH...
aq just nak berigt2 antara satu sama laen...
aq tau aq pon x baek maner...
tpi tu la..slagi kiter mampu berpesan2...sampai kan la...

ok la...mula kan la taun baru dgn penuh bersemangat...papai(^^)

2 comments:

nenek™ said...

hepi new year kt ko eddy..sihat x? hehe...aku xcountdown mne2 pn.. ade azam bru nmpak..harap ko hepi2 sllu.

eDdY said...

nenek™>>>
ko pon nenek...hehe
rindu la kat ko..lamer x dgr citer...(^^)