Monday, December 31, 2012

FiRsT PoSt iN MaLaYsIa aNd LaSt pOsT oF 2012

aslmlkum sumer..
fuyooooo..lama betol aku x update blog ni..
dekat 2 minggu jugak la..
mood mmg x mari..xtau knaper..
ader jer citer kalo nak citer sbnr nyer..
tpi aku jadi malas gile..
bukan nak update jer malas..
nak bca blog pon sgt2 malas..
ni adalah first post aku kat malaysia..
setelah setahun 5 bulan di perantauan..haha
setakat ni aku da rase most of my fav food..
including my mom's cook..
tpi still bnyk lgi..haha
macam rendang2 tu belom rase lagi..
tggu la..sumer tu aku nak tapau..haha

then..aku da jumpa my super kesayangan..
pergi jumpa dier masa kat u..
skank  ni dier tgh bz prepare for her final exam..
i wish you all the best syg..
buat yg terbaek k..
i know u can do it..
just believe in yourself..
study smart not hard okay..hehe
insyaallah we will meet again..
miss you already (^__^)

sedar x sedar tinggal lagi beberapa jam jer b4 this year end..
still rase sgt baru lagi masuk tahun ni..
da nak abes kan..
there so many thing that happen this year..
i also have achieve something in this year..yeaaaa :)
2013..please be nice to me..hehe
bnyk yg aku da belajar tahun ni..
dan semoga tahun akan datang lebih baek..

monday..aku still lagi cuti..
tpi i got so many things nak buat..
pasal keter aku pon x settle lagi..
aku nak kena g kedai tuk check lock pintu belakang,
xtau la knaper dier xleh nak lock..
maybe the something that people call pistol for the central lock tu yg rosak..
so i need to do the check up for my car..haha
da macam org plak kan nak check up2 ni.. :P
x sabar nak tggu 2nd jan ni..
ASB..check for the dividen bonus..
i heard there are 8.9% divide..quite big kan..hehe
tpi still i cant enjoy the money..haha
da ader plan for the money..
actually every year pon da ader plan for that money..
just i want to know how much i got..hehe

ok la blog..
nnt kalo aku ade story nak citer aku akan citer kat sini..
tpi rase cam da bz n xder masa nak update..haha
tgk la camner..
insyaallah..mase tu ader rase nyer..
cuma malas dan rajin je yg jadi penentu..kui3
k la..peace (^__^)


6 comments:

wisata outbound malang said...



Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

darikacamatai ly said...

Salam,

cikgu,sudah lama kunantikan entry blog mu ini...
Auuuuwww...kurindukan RSA....
skrng masing2 senyap je kat whatsapp kan...
menci tau....
hahahahah

eDdY said...

darikacamatai ly>>>
tu la lya..balik msia ni makin malas rase nak update blog..haha..xper2..nnt kite jumpa wat gather :)

miszpiza said...

ap yg org komen sulit tu ? hoho
thankyou b.. i try my best ^_^

eDdY said...

miszpiza>>>
xtau la apa yg sulit tu..x kenal pon org tu..huhu

Collagen rumpai laut said...

Saya pmbkal PMC dari sabah..saya jual 100gram RM15 untuk yang kuning gred AA. RM25 100 gram untuk yang purple gred AAA. Untuk tempahan lebih dari sekilo saya ada pakej harga borong.untuk yang berminat nak cuba atau berniaga boleh sms saya 0172778056 atau facebook page kami www.facebook.com/Collagenrumpailautsabah atau blog kami www.collagenrumpailautsabah.blogspot.com