Tuesday, December 18, 2012

LaSt PoSt iN SoUtH AfRiCa

aslmlkum sumer..
ni adalah entry terakhir aku kat south afrika ni..
sedih pon ader..hepy pon ader..
sedih sbb da nak tinggal kan RSA ni..
setahun lebih aku duk kat sini..
banyak perkara best2 dan jugak x best yg berlaku..
semua tu aku akan semat dalam hati aku ni betol2..
insyaallah satu hari nnt kalo ader rezeki aku akan dtg lagi south afrika ni..
walaupon masa mula2 dulu bole kata kan setiap hari dok kutuk RSA ni..
tp bile da last2 ni..rase sedih plak nak tinggal kan..
rase cam xmau balik je..
tpi ni just rase je tau..hehe
okay..yg best plak ialah aku dapat jumpa family, kawan2, kesayangan bila balik ni..
ni yg aku paling x sabar sbnr nyer..
lama da kot aku x jumpa diorg..setahun lebih..
x sabar nak balik..hehe
semoga perjalanan balik ke malaysia ni sentiasa dalam lindungan Allah..
mintak agar semua nyer selamat..insyaallah..
k la..pasni insyaallah aku akan update from malaysia plak..
RSA..you always gonna be in my heart forever (^__^)

4 comments:

miszpiza said...

welcum back.. welcum back ^_^

eDdY said...

miszpiza>>>
tq syg (^__^)

[z@ck] said...

have a safe trip bro =)

eDdY said...

[z@ck]>>>
hehe..tq z@ck..da ader kat malaysia da pon skank ni :)