Friday, June 29, 2012

SoMeTiMeS

aslmlkum sumer..
aq rase cam da lama sgt x update kan..
aq kalo update preview pasal muvie atau lagu..
tu makna nyer aq xder idea..haha
tpi siyes la..
sejak 2 menjak ni..aq cam xder idea nak citer ape..
berbeza dgn mase aq mula2 buat blog dulu..
kalo mula2 dulu..satu hari sampai 5 6 entry..
macam2 idea aq ader..
mungkin sbb skank ni kehidupan hari2 aq adalah sama..
sgt2 bosan..haha
pergi kejer..balik kejer..setiap hari..
weekend jer la kalo nak jalan pon..
tu pon da boring..asyik jalan2 tempat sama jer..
kalo aq ni jenis peramah..konfem sumer org yg kerja kat pasaraya tu aq da kenal..
walaupon time weekend tu kadang2 g maen kuda..
tpi still macam mende sama jer..
dier jadi eksited nak citer kalo kite baru first time pergi..
kalo da sampai setiap minggu pergi..eksited nak bercerita tu da hilang..
walaupon x dinafi kan yg naek kuda tu mmg best..haha
esok ari sabtu..tpi still xder aper2 plan nak buat..
tgk wayang..da setiap minggu tgk wayang..
sampai xder citer da nak tgk..
tpi tu la..sbb da boring sgt..wayang jer la tempat berhibur..
kat africa ni karoke pon xder..
ooo..tpi kalo maen boling cam menarik jugak kan..
walaupon aq baru sekali try boling kat afrika ni..
tgk la esok camner..
nnt aq akan usul kan kepada rakan2..haha
k la..aper2 nnt aq update la lagi..tu pon kalo ader idea la..hehe
peace (^__^)

2 comments:

lhmysh said...

Jom!!!!!! Dari hari tu liya dah ajak..mase korng pergi boling tu ktorng balik Malaysia.....:(

eDdY said...

lymysh>>>
hoho..jom2