Sunday, September 4, 2011

SaLaM DaRi SoUtH AfRiCa

aslmlkum sumer..
pergh..baru dpt update...
susah giler kot tenet kat sni...
slow yg amat..
dah la slow..putus2 plak tu..
connect kejap..pastu putus..
tensen2
semalam aq sampai johannesburg kul 6 pgi waktu tempatan..
kat mesia time tu kul 12 tgh hari..
sampai2 jer kat airport..suhu sejuk gak la..
dalam 7 darjah celcius
pastu..da ader org tunggu nak jemput kami..
kitorg g makan kat satu kedai halal kat airport tu..
kedai indian muslim..
pas makan terus gerak g pretoria...
sini ialah tempat kitorg akan tinggal dan kerja..
buat masa ni..kitorg menginap kat guest house...
sbb nyer umah kitorg tu perabot dier masih belom masuk lagi..
nama guest house ni ialah accomadation@vans
kalo korg rajin..search la tenet..hehe
ni la gambar depan guest house tu..


ni plak gambar dlm umah org bujang..


gambar buruk sbb guna hp jer..xper la..
k la...arini nak g tgk umah kitorg yg x msuk furniture tu lagi..
aper2 nnt aq update lagi k..aslmlkum(^^)

p/s: nak post entry pendek ni pon amik masa dekat sejam..sumer sbb tenet slow yg amat....huuu

6 comments:

Atiqahtuty said...

bes gilaaa

eDdY said...

Atiqahtuty>>>
jemput la datang sini tiqah(^^)

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

gud luck bro!
slalu2 la update, nk dgr gk citer org kat sane...

eDdY said...

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee)>>>
thanx bro(^^)
insyaallah..akan selalu update

hira said...

eh, eddy. nak ole-ole satu! hahaha :D

eDdY said...

hira>>>
insyaallah(^^)