Monday, January 18, 2010

ApSaL aQ CaM bLuR eK???

aq xtau la...
tetibe aq rase aq dah x reti nak tuleh kat dlm blog ni...
knaper ek???
adakah ini adalah simptom2 aq akan berhenti berblogging???
xmau2...
aq xmau berenti...
bagi aq blogging syiok giler...
banyk lagi mende yg aq nak kongsi ngan korg sumer...
bnyk lagi citer2 aq nak story...
tpi tu la...
bile duk jer dpan laptop ni...aq jadik blur...
xtau nak tuleh aper...
maybe sbb aq terlampau penat kot...
ye la kan...
pukul 6.30 pgi naek bas g pekan...
kul 6 ptg baru bertolak balik dari saner...
penat giler dowh...
tpi org len slamber jer aq tgk...
lek2 jer leh updated blog...
knaper aq xleh jadik cam diorg ek??
kat sini aq nak ckp dari hati ke hati...
siyes aq jeles gile tgk org yg leh wat 4 5 post sehari...
aq nak wat satu sehari pon dah pening...huhu
kekadang tu...sampai 2 3 hari aq x update...
tu petanda nyer mmg aq xtau nak tuleh per la tu...
mood nak amik gambar pon dah kurg dah skank ni...
kalo dulu...xleh ader mende pelik skit...
konpem aq akan snap gambar barg sedas dua...
tpi skank ni...lori meletop depan mate pon aq leh wat xtau jer...
knaper ek??
aq harap korg leh la tolong aq...huhu

2 comments:

azwa wista said...

EDDY, get some rest.. bile rase nak feeling je, baru update. don't push yourself... :-)

eDdY said...

azwa wista>>>
waaa...thanx sesgt...
baek la..sy akan buat aper yg patut...
anyway thanx k...(^^)