Friday, July 31, 2009

U Aq PoN CuTi sEmiNgGu...hUhU



tgk la sticker tu..hehe


ni la mask aq yg baru beli tu...hehe


petg td aq g klinik...nak check la sama ada aq demam ke x...
pegi jer ctu...doc tu kater aq normal..hehe
so..sesaper yg normal akan dpt sticker hijau...hehe
sbagai langkah keselamatan...aq ajak member aq kuar nak g belik mask muke tu...
sampai ke taman tas kitorg g...bukan per...kat ctu jer ader farmasi...
pas tu...kitog g tunas manja...beli barg dapur skit..
on da way nak balik tu kan...
member aq dpt mesej kate u aq skank ni dah kena penangan H1N1 ni...
kitorg dpt cuti sampai seminggu..hehe
tpi satu jer yg x best...abes jer cuti tu nnt..terus test rase nyer...
sbb dah week 6 pon time tu...huhu
aper2 pon aq balik ari esok...mak aq suruh gak aq balik...
ikut hati nak jer aq duk kat dlm u ni...
ye la kan...bile sumer org dah balik umah..u ni la tmpat yg paling skit org...
tu bermaksud tempat yg paling selamat la...hehe
tpi xper la...aq ni anak yg baek...ikut ckp mak..(^^)
so..mayb e ptg sok kot baru aq balik...hehe
tu je nak citer...ok la..papai(^^)

2 comments:

lighta shadowee said...

eleh....mak yg sruh blk ke mmg ko yg t'kial2 nk blk...
blk sokmo niiii...

eddy said...

lighta shadowee>>>
haaa..tu yg kite x tau...ahakz(^^)