Saturday, July 4, 2009

SeB BaEk...HiHi(^^)

huhu...
arini aq penat tol la...
aq semgt giler...pagi2 dah bgn nak balik u semula...
sampai jer kat u...nak g dafta la umah kan...
org putih kater nak ckeck in...hehe
aq terus la g pejabat kk2...
org dah la ramai time...
aq masuk jer kat ctu org tu tanyer no id
tgk2 namer aq ader kat kk4...
n d sbb kan kk4 x siap lagi..aq kena la menumpang kat kk1...huhu
aq aper lagi..terus la gelabah...
bukan per...aritu kate aq dpt kk2...tgk2 kk4...tensen2...
so aq g la kk1 tu...nak check in...
rupe2 nyer aq akan jadi penumpang...di mana bilik kat kk1 tu sumer dah penuh...
setiap bilik plak 4 org...jdi aq akn jadi org ke 5...
pihak U just sedia kan satu tilam jer...n kitorg kena tumpang sampai la kk4 tu siap...
seharian aq termenung...
aq sebagai ketua rumah aper lagi...mesej la kwn2 aq..bagitau pasal x dpt duk kk2...
abes sumer tensen..huhu
sbb kan perkara tu tetjadi...aq balik umah semula...
aq just check in kat kk1 tu...letak barg2 skit...ptg sok plak aq mari semula...
tetiba ptg tu dalm kul 5.30 ptg...maoh call aq...
dier ckp mmg namer aq n bebudak umah aq ader kat kk2 sbnrnyer...
aq pon ape lagi..terus balik u semula....tuju terus pejabat kk2 tu..takut tutup plak kan...hehe
sampai2 jer..ujan lebat giler..
aq x kesah dah..terus jer redah masuk pejabat tu..
jumper org yg handle kunci tu...
dier mintak no id...tpi aq ckp cuba tgk list...
mmg konfem namer aq kat kk2...
aq pon aper lagi..lega la rase..hehe
jadi aq terus g umah aq tu...letak barg2...
so...lega la hati aq n kawan2 aq...
hope sem ni lago best dari sem2 lepas..hik3
ok la..tu jer nak citer...
n yg buat aq penat ialah duk ulang alik ke U..hehe...tu yg letih tu...(^^)
ok la...nnt aq updated lagi k..papai

2 comments:

miss said...

huhu nasib baek...
eddy, duk kuantan ker?

eddy said...

miss>>>
bersyukur..hehe
aah...rumah sy kat kuantan jer...(^^)