Sunday, January 11, 2009

MaNdI MaNdA Di PaNcHiNg...

baru sampai kat PANCHING

x lepas peluang tuk berposing atas jambatan

sempat lagi tu aq nak posing walaupon ader kat blakang..hehe

kalo ader yg nampak...ade 3 org kat bwk air terjun tu...kiri sekali aq, nik n maoh

macam la kat situ dalam...hek3

cantik x???

rase cam xnak balik jer...cantik giler view

dalam beg tu dah penuh ngan baju basah...hik3

ni la NIK...

ni plak MAOH...

dah nak balik dah ni...posing atas jambatan gantung

semalam aq ngan kwn2 telah pergi ke panching tuk bermandi manda

sebnrnyer kitorg mmg x plan pon nak g mandi ni

tetibe jer smlm kwn aq MAOH ajak g mandi situ

kitorg pon aper lagi

dah ader org ajak...pegi je la kan...hehe

sampai jer kat situ kitorg mmg dah x sbr2 nak terjun dalam air...hehehe

time tu dah kul 5 dah..

b4 smpai kat situ sumer ckap  nak mandi puas2

paling kurg sejam...last2 30 minit duk dalam air tu...sumer dah start menggigil...hak3

tpi mmg best...

air terjun dier kuat giler

nak tangkap gambar kat bawah air terjun bebanyak xleh...takut hp kena air...hik3

ader la skit jer gambar tgh mandi...hehe

tu pon time dah dkt2 nak balik dah tu

igt kan pas mandi kat panching tu nak la g jejalan kat kuantan

tpi mmg x larat ler...penat giler

kitorg g semayang ngan makan jer...pastu terus balik U

hehe...salam (^^)

4 comments:

j@n@..... said...

canteknye eyh...
xpenah g lagi ni
wondering sape nak ajak g sne.haha

eddy said...

hehehe...
insyaallah..kalo ader peluang nnt sy ajak la awk g sini...hik3

~bi[L]LY^LiL[L]Y~ said...

ee...didy..
apasal x ajak kami skali??
huhu...

eddy said...

jom2...hik3