Thursday, January 22, 2009

kEpAnAsAn Yg MeLaMpAu...hEk3

arini mmg panas giler...

aq pon xtau knaper...

matahari rase cam dekat giler jewr ngan kepala ni..

cuaca dah la panas...

pastu kelas BI aq td plak kat blokV...nun jauh di cerok UMP..

penat seyh jalan...jauh giler..

jalan dah la jauh..pastu masuk2 jer klas aircond klas tu plak wat hal...geram nyer...

aduyaiii...penat + panas + nak kena present BI =  otak jadi x centre n mula la nak merapu...

hahahahahaha...itula yg terjadi pada aq...hak3

aq ckp kat depan time  BI tu cam org xtau nak ckp jer

gagap2 aq jadi nyer...hehe

mayb bahana panas tu la kot

hehe

tpi aq still bersyukur sbb kat malaysia ni cuaca sentiasa berubah...ader panas n sejuk

kalo nak ikut kan ader tmpt tu langsung xder matahari...sejuk sepnjg taun...huk3

assalamualaikum...(^^)

3 comments:

aizatieramli said...

ala emir.xpe la jalan kaki.exercise ape.hehe

aMad said...

xper mir..
sukan jln kaki tuk kesihatan..
haha..
kau tak bawak aper kenderaan darat ker mir??
huhu..

eddy said...

hahahaha
mmg berjalan tu baek tuk kesihatan...
tpi kan kalo dah panas giler...moh bengong kepala otak...hak3
aq ader la jugak bawak kenderaan darat ni...aq bwk beskal
tpi 90% aq g klas naek kete member...hahaha
beskal tu aq guna tuk beli makanan jewr...hik3