Friday, January 16, 2009

AdEr La SaTu CiTeR...

sbnr nyer aq bkn ader citer pe pon...

tpi minggu ni mmg banyk giler mende aq buat

bole kate minggu bersejarah la gak...hak3

ari rabu aritu ader performance koir..

pastu...minggu ni mmg bnyk giler asemen aq nak kena anta

tutor plak bertambun...

yg bole jadi sejarah nyer ialah aq dah lepas dah sumer tu...

sumer asemen yg kena anta...aq da anta...ALHAMDULLILAH...syukur

tpi satu jer yg x jadi

pagi td patut aq kena present tuk subjek ISLAMIC INSTITUTION (II)

seb baek sgt x jadi...huhu

nak tau x knaper???

lec tu bagi task ni semalam...

pastu arini dah nak kena present

nak di jadikan citer...semalam tenet kat U aq ni plak wat hal....

geram tul...igt kan xnak buat dah mende tu

pastu dalm kul 10 mlam semalam tenet ok balik...

aq ngan member aq khusyuk la dok mencari bahan...

so...mlm semalam kitorg tido dlm kul 3.30 am  dok buat keje ni...

klas arini dah la start pagi...

ok...then msuk2 jer kelas II tu lec tu tanyer saper volunteer nak present lu...

sah2 group aq xkan angkat tangn...lagi pon sorg group member aq xder...blik umah

jdi..bermula la sesi pembentangan...

group pertama lepas...group pompuan

group kedua plak lec tu panggil...dier ckp nak group dak2 laki

berdebar2 la ahli group aq....

tpi lec tu x panggil group aq...seb baek lagi

yg malang nyer...group kedua tu nyer tajuk samer ngan tajuk group aq...waaaaaaarrgggghhh

aq jdi tertekan giler

mase tu klas baru mule 15 minit

patut nyer xleh samer...sbb bhn yg di cari sumer dari tenet...bebas..

aq dah warning kat dak2 group aq

kalo arini kena present mmg masak....hak3

abes jer group kedua ni...ader lagi due group

n bertapa bersyukur nyer aq sbb group aq x kena panggil pon

so kitorg decide nak tukar la tajuk tu...

sbb tu la aq rase minggu ni mmg banyk giler mende yg terjadi

hehe...sajer jer nak luah perasaan kat blog ni..

so kpada yg bace thanx a lot...(^^)

2 comments:

fikri said...

hahahah....hang wat malacoff ek???sama ngan team mat.bapak dia keje situ,kira nak promote la kiranya.rmai tak cite ttg petronas.. sebab kita sume expact petronas la yang rmai akan gna.

eddy said...

huuuu
tu la pasal...