Wednesday, February 27, 2013

TaK MaRi

aslmlkum wbt..
kalo bersawang blog ni masih bole tahan..
tpi ni da tahap rumah terbengkalai yg pemaju lari..haha
mood nak berblog ni tak mari..
lagi sejak balik umrah ni..
blog walk pon da lama sgt aku x buat..
kalo ikut mmg bnyk la citer yg nak kena catch up..
tpi aku malas..huu
keje sgt2 bz..
macam2 mende nak kena buat n fikir..
harap2 mood aku nak blogging ni dtg la balik..
in syaa allah..kalo mood tu mari..
next post aku nak citer pasal aku pergi umrah aritu..
ok la..aper2 nnt aku story k..
aslmlkum wbt (^__^)

3 comments:

coretan lia iqmalia said...

kih3 same lah kite.. dah b'sawang tebal gamaknya kan.. nie pun tgh rajin BW..

eDdY said...

coretan lia iqmalia>>>
tu la kan..mood tu tiba2 hilang..haha

darikacamatai ly said...

cepat la update blog.....nak tgk banyak2 gmbar masa g umrah haritu