Friday, December 23, 2011

SaLaM aRi JuMaAt...

aslmlkum sumer..
arini da ari jumaat..
makne nyer aq da cuti seminggu dah..haha
kejap sgt rase nyer..
x puas lagi cuti ni..
tpi xper..seb baek ader lagi satu minggu..hik3
minggu ni jer da merata aq jalan..
walaupon x jauh..tpi stiap ari kuar..
penat badan tu toksah ckp la..
semalam kul 6 ptg aq da tido..
just bngun tok solat maghrib and isyak..
pastu sambung tido balik..
sbb b4 ni aq x pernah lagi ari2 kuar..
yg wat aq lagi penat sbb aq drive sendiri..
tpi xper..next week target nak lepak2 kat umah jer..seminggu okay..
aq malas da nak g jalan mana2..
lagi pon dah xder tempat kot aq nak jalan..
kalo setakat kuar nak beli makanan tu..mungkin la kot..
tpi kalo g jalan jauh2..aq da malas..haha
xper la..insyaallah ader cuti lagi len kali..aq g la jalan2..
tpi tgk jugak..
kalo kuasa mendesak dari kawan2 yg sgt kuat..mungkin aq akan kalah..
jadi mungkin aq akan ikut..haha
tpi tgk la camner..
cumer skank ni plan aq stick kat yg tu..xmau g jalan mana2..
aper2 pon..nnt aq update k..
peace :)

2 comments:

miszpiza said...

Wah seronok erk jalan2 heee jalan2 juga kalau penat uh stay je kat rumah. kesihatan kena jaga ye :) miss u

eDdY said...

miszpiza>>>
baek awk..
miss u too :)