Monday, May 17, 2010

SuDdEnLy...

tgh dok lepak2 sambil layan citer jepon...
tiba2...hp aq berbunyi...
no yg x dikenali...pelik gak...
ye la...dah pukul baper da time tu...
kalo x silap aq kul 10.30 mlm kot...
aq pon jawab la call tu...
then dgr la suare si pemanggil...
siyes aq x cam langsung suare saper...huhu
beliau tanyer name aq dulu...
aq pon jawab la...
ruper2 nyer seorg kawan aq...
dier nak kongsi masalah dier ngan aq...
aq mmg x bole kalo kwn2 ader masalah ni...naluri nak tolong tu mmg tinggi...
she's crying...
biler aq dgr masalah dier...aq amat2 la bersimpati...
pas abes sumer tu...dier cakap lega skit sbb dah dpt luah kan pada seseorg...
aq gembira sbb dier dpt luah kan masalah dier...
xder la dier tanggung sorg2 kan...

kepada kawan ku itu...
kat sini aq berjanji bahawa aq akan sentiasa ada untuk tolong kamu...
kalo aq x dpt nak tolong pon...aq janji akan jadi pendengar yg sgt2 setia...
feel free to tell me everything k...jgn duk simpan sorg2...
sumer tu akan menyakit kan lagi diri kamu sendiri...
insyaallah...aq akan bagi nasihat setakat yg mampu...

kamu...jika kamu baca post ini...
bukan niat aq nak bagitau kat sumer org...
tpi aq bangga sbb kamu mampu nak kongsi ngan aq...
segala gala nya adalah rahsia dan ianya selamat...
seperti tag line blog ni..."all the secret...safe with me"
jgn risau k...(^^)

6 comments:

chocolate strawberry said...

nak taw secret..ahaha..

juz kidding... ;p

eDdY said...

chocolate strawberry>>>
hehe...
sy nih pegang pada janji tau..(^^)

nana arizona said...

ohw eddy jadik tempat luahkan masalah ek skrang
nak no nak no..
nak call!! byk sgt maslh skrang ni
wawawa

eDdY said...

nana arizona>>>
haha...ko bermasalah ker???
pasni aq kena wat firma la...keh3..
wat bisness...(^^)

ahmad hisyam said...

awak! awak! nk no jugak! meow...

eDdY said...

ahmad hisyam>>>
ngek..haha