Tuesday, February 2, 2010

PeNdApAt kOrAnG La kAn...

nak tanyer ni...
kalo korg la kan...
tetibe jer best fren korg luah kan perasaan kat korg...
tpi die ni laen bangse...
aper korg nak wat???

p/s: masalah ni di hadapi oleh sorg kwn aq...tlong ek..(^^)

11 comments:

nenek™ said...

woops..ni mslh besar..kalo kite masih bhingus aku leh la jwb "ala..kapel je..mcm la nk kawen"... based on situasi skg,bnd ni kne bwk bbncang dan tye pade org yg lebih arif...sila pk dgn lbih mndalam yer..bnd ni xdpt nk bntu pape.. cume leh salurkn cre yg btoi tuk cri pnyelesaiaan

:::wagonbiru::: said...

lau suke same suke kapel je la....
huhuhu

eDdY said...

nenek™>>>
haha..thanx sbb bgi pendapat...
kwn tu dah bincang dah...
tpi xtau la...huhu
skank ni tegur pon dier dah xnak kat budak tu...

:::wagonbiru:::>>>
tu kalo suke la kan...
tpi kwn ni dah penah bagitau kat org yg luah perasaan tu b4 tu lagi...
yg dier mmg just nak kwn jer...
xmau lebih2...
pastu dier siap cam warning la yg dier mmg xleh terima kalo besfren sendiri wat camtu...
die ckp lagi..kalo ader yg wat camtu kat dier..maybe pastu dier xkan tegur dah org tu...huhu

fillah88 said...

hohhoo..beza bangsa bukn satu masalah
xyah kapel,bawak masalah sume tu.
suh dia blaja tentang islam dlu
then t kawen jek..

eDdY said...

fillah88>>>
masalah nyer kwn ni mmg x suke pon kat org tu..huhu

cik EPAL said...

luah perasaaan cinta ke?? :)

eDdY said...

cik EPAL>>>
aah...(^^)

fillah88 said...

klu cam2 reject suday...
kata la dah berpunye..heheheh

eDdY said...

fillah88>>>
nak reject...org tu besfren
nak kate dah berpunyer...mmg blom lagi...
skank ni member aq tu tgh dok tensen la...
xtau nak wat camner...huhu

ahmad hisyam said...

rilek sudey....

eDdY said...

ahmad hisyam>>>
mende yg samer aq dah ckp kat dier tu...huhu