Friday, August 14, 2009

NaK tAnYeR BoLeY...???

KISAH 1
ader la kwn ni kan...
dah lamer x kontek...
tetibe dier kontek kite balik...
dier kate kite lupe kan dier...
kite kate sori sbb lame x kontek...bz ngan asemen...
pastu...msj2 skit...berenti msj...
esok nyer plak kite msej la lagi...
takut la nnt dier kate kite lupe dier lgi...
tpi dier x reply...call x angkat...
kite ni x kesah pon...
tpi nnt kalo dier kate kite lupe kan dier...
mmg la kite x puas hati...
jadi kan...aper yg patut kite wat???

KISAH 2
ader la sorg lagi kwn ni...
kat dier kite kena mesej selalu...
dier x penah pon mesej kite...
stiap ari kite tanyer khabar...
satu pon x dibalas...
kite bukan la aper...just nak mengeratkan silaturahim...
kalo kite yg wat senyap..x lamer pon..dlm 4 hari jer...
terus kwn ni kate kite luper dier gak...
ader gak la nada2 nak kate kite ni kawan x ikhlas...
skank ni kite plak yg cam bersalah...
jadi aper yg kite kena wat???

p/s: sumer kejadian di atas xder kena mengena ngan saper2...just nak tanyer pendapat jer
tpi kalo ader yg terasa....sori k...(^^)

4 comments:

n@na arizon@ said...

aku tak leh komen ape2 tuk entry ni.. cume care kau menulis terasa agak comel..

keep on calling yrself wif "kite" to the person u willing to..cute di situ.. =)

eddy said...

n@na arizon@>>>
laa...knaper x komen..huhu..xper2...(^^)
comel ker???..hehe

Jaj@n said...

ha'a laa..terase comel di situ..

komen: klau aku la kan, klau msg xbls tu maybe dia xtopup..klau ko call dia xangkat tu maybe dia kat tandas kott.. tp klau ko dah sentiase call dan msg dia, xde respond baik buat bodo je.. kdng2 ni orng nak kawan kite bile diri dalam problm je..ibaratkan "habis madu sepah dibuang"...

pesanan: jgn buat care aku.. nnt melepas (klau dia perempuan)..

eddy said...

Jaj@n>>>
haha...thanx a lot bro...(^^)