Friday, June 24, 2011

SeTtLe SuDaA

aslmlkum sumer..
pagi tadi..tetiba aq dpt panggilan..
nak tau x dari saper panggilan tu...
dari bos besar tempat aq kejer ni...
die call ckp aq akn pergi kursus on 9th july...
pastu dier ckp lagi..
mayb dlm mid of july ni..aq akan flight ke south africa...
pergh..terkejut betol aq...
ye la..seb baek time dier call tu aq dah lamer bangun tido..
kalo x..mampus aq ngan suare mamai..kah3
so..perkara pertama ialah sedia kan passport..settle(^^)


baru aq tau..kejap jer nak wat passport ni..
x sampai sejam pon sbnrnyer..
tpi diorg la suruh amik lepas sejam..
aq ikut jer la...
pas siap passport ni..terus aq call org HQ tu..bgitau kat diorg..
time tgh tggu passport tu siap..aq kuar jap..
pergi amik report LI aq yg dah siap hardbind tu..
ok la..seb baek dier wat siap..bagus2
ni la hasil report aq tu..


pergh...lagi tebal dari thesis psm aq kot..wakaka
x kesah la..jnji siap kan...
igt nak anta arini gak..tpi x sempat lor...
so..monday ni la aq g anta...
pastu nak amik result exam sumer..nnt senang
ok la..aper2 nnt aq update lagi k...
peace(^^)

2 comments:

miszpiza said...

Jaga diri ketika di sana nnt :)

eDdY said...

miszpiza>>>
baek(^^)