Sunday, May 1, 2011

WtH...k PoP MaLaYSiA????


aslmlkum sumer...
tgh dok memblog walking..tetiba aq terbaca pasal ni...
K Pop malaysia..what de...
seriously K Pop tu adalah korean pop...
kalo kat jepun diorg panggil J Pop...japanese pop
aq pon xpaham...
knaper org m'sia tpi nak jadi K Pop??
patut nyer M Pop la kan..
negara kita ni dah ader indentiti sendiri..nak jugak tiru org...
setakat yg aq tau..skank ni ader 2 grup kat m'sia konon2 nak tiru K Pop
satu grup nama GULA - GULA n satu lagi 24:7



 
GULA - GULA

 
 


  

24:7
pergh...geli plak aq tgk gambar
yg gula2 tu mmg nampak sgt nak meniru...
yg 24:7 ni plak cam bapok jer aq tgk...
xyah la...wat malu jer...
yg lagi satu...wat nak bgambar separuh bogel ni????
pakai baju elok2 xleh ker??
Xyah la nak tiru2 org len…
Wat malu kaum jer…
Dah la bajet K Pop…
Tpi nama still melayu gak…huhu
Ok la..aper2 nnt aq update lagi k…daa
                               
p/s: seb baek aq ni x baper nak minat sgt K Pop…tpi J Pop ok la..hehe

4 comments:

Liyana As'ari said...

yang band gula2 tu dak opismate aku nye gf.. dah pernah karoke same sume mmg mantap.. tapi kalau takat nak tiru wondergul,... mmg kejap je la tahannye kot kan..~~

eDdY said...

Liyana As'ari>>>
really???
t[i aq x ralat sgt tgk yg gula2 tu..
yg buat aq ralat tgk 24:7..dah macam bapok thailand...haha

Liyana As'ari said...

yang 24 :7 tu aku ingt bukan malaysia.. sebab blog kau ni la baru aku tau die measia... hahhaa.. t senang2 aku you tube la nak tgk kebapokan nye.. haha.. thanx for the info.>

eDdY said...

Liyana As'ari>>>
haha..tu la..geli weyh tgk lamer2...
bole muntah ooo...haha