Sunday, October 3, 2010

KeBoLeHaN LeMbUt...

salam sumer..
haha..aper korg igt biler tgk tajuk post ni???
mesti ader yg igt aq nak ajar cara2 jadi lembut..wakaka
nampak nyer korg salah...
kebolehan lembut juga dikenali sebagai softskills...hehe
aq baru sahaja selesai menjalani 2 hari yg sgt membosan kan...
ceramah yg sgt2 membosan kan...
aq duk kat dlm dewan tu pon xtau dah nak wat per...
kalo x g..bole fail plak kan...
so pergi jer la...
ni ader skit pic aq nak korg tgk...hehe


ni la penangan softskill kat budak2 ni...haha

kesan nyer...abes sumer kena...wakaka
ok la...tu jer nak story...
papai(^^)

p/s: kepada empunya diri dlm gambar..sori ek letak gambar korg..peace no war..(^^)

4 comments:

Atiqahtuty said...

niat tak betul la tu sebab tu boring hu3

eDdY said...

Atiqahtuty>>>
haha..no komen...

Liyana As'ari said...

kan aku dh pesan bawak junk food dgn mp3.. ohw lupe.. kalau girl senang.. mp3 cover dgn tudung.. so tak nampak.. nmpak totally focus je.. hahahaha

well.. mende ni makluk paling bosan yang wajib di lalui every student ump kan.. hohoho

eDdY said...

Liyana As'ari>>>
haha... sbb aq ikut nasihat tu la aq boleh snap gambar2 ni..hak3