Wednesday, October 14, 2009

TiDaK Di SaNgKa2...(^^)

semalam aq kena anta assgmnt heat transfer...
dan seperti biase...aq n dak2 umah aq konfem akan wat last minute nyer...
jgn harap la nak wat awal2...x remaja la..hahaha
nak di jadi kan citer...tuk wat assgmnt tu kena pakai software...
nak di jadi kan citer lagi...sorg pon dak umah aq xder software tu...
kalo ader pon...bukan nyer tau camner nak guna...haha
maklum la...time blaja pasal software tu dulu..maen2..kan dah kena..

berbalik semula time mlm b4 nak anta tu...
jam time tu dah dekat kul 1 pg dah..
kitorg satu habuk pon x wat aper lagi ni...
last2 aq berbincang la ngan diorg...
kitorg rase cam nak halal jer assgmnt yg ni...
lagi pon b4 ni dah banyk dah assgmnt yg kitorg buat...
setakat halal satu jer..x kan la bole tarik carry mark kan...
so..lepas kate sepakat di ambil...aq pon tido...
ye la..aq ni jenis xleh tido lmbat2...hehe
budak2 ni terus sambung maen game...tah pukul baper la diorg tido...

pagi esok nyer...aq bangun la cam biase...
pas kejut dak2 ni bangun tido...aq pon tanyer la..
kot2 dah dpat sumber2 tuk wat assgmnt tu walaupon semalam da sepakat xnak anta kan..
dan jwpan diorg masih samer cam semalam..xder
aq ni sbnrnyer mmg x penah pon x anta assgmnt...
sbb tu gelabah semacam jer...
n dak2 umah aq mmg tau pasal perangai aq ni...

kitorg pon bertolak la g pekan...
otak aq time tu serabut gak la...
sampai2 jer kat pekan...kitorg terus g kelas...
kelas heat tranfer tu la...
dak2 kelas laen sumer dah siap...
aq pon tgk jer la kan...
maklum la..x buat..huhu

tetiba...sorg budak umah aq bawk kuar dier nyer assgmnt yg dah siap...
aq pon aper la lagi...terkejut berok gak la...
sbb pagi tadi sumer kater x wat lagi...
n budak tu siap ckp lagi..dak2 laen x bagitau ker...
haaa..time tu muka dah laen dah...
bukan org kater...aq sendiri rase...
rase cam nak mengamuk pon ader...
ye la kan..semalam janji laen...
apahal lak korg wat x bagitau aq...
kurg2 ckp la mase kat umah pagi tdi...

kelas heat transfer tu 2 jam...
dlm mase 2 jam tu la jugak aq senyap jer...
x pandang kiri kanan dah...
konon2 kusyuk blajar...
padahal...dalam hati aq time tu...xtau la nak ckp camner..
ye la kan...x sangka diorg buat camni kat aq...
wat assgmnt x bagitau...
janji laen..wat laen...

assgmnt tu kena anta time kelas tu gak...
ni kelas dah nak abes dah ni...
aq masih snyap x terkata...
nak pandang muka diorg pon cam dah x lalu dah...
pagi tu aq ader beli nasi lemak...
igt kan nak mkn la...tpi sumer selera da ilang...
aq siap cp dlm hati nak buang jer nasi lemak tu...
dalm otak aq time tu nak gi surau...semayang zuhur...tu jer

tetibe...b4 kluar...sorg member aq bagi aq satu ketas...
assgmnt yg dah siap buat dah...cover sumer lengkap...
aq cam x percaya...
aq check 2 3 kali..
mmg betol...atas kertas tu tertuleh nama aq...
huuu..time tu...mmg aq x terkata...
boleh lak diorg (dak2 umah aq) ckp wakenabeb kat aq...haha

rupe2 nyer...diorg tolong wat kan tuk aq malam tu...
diorg sajer jer xmau kejut kan aq tidor...
kesian kater nyer...
yg xleh blah...satu rumah tu pakat nak kena kan aq...
mmg terharu giler la aq rase time tu...
nak nangis...segan la pulak kan...
tpi kuar jugak la air mate aq time tu dlm setitik dua...hehe
aq x sangka langsung diorg tolong wat kan tuk aq...
ye la..smlm sumer ckp xnak buat...
last2 diorg buat...siap tolong wat kan tuk aq lagi...
time dalam kelas tu diorg mmg sajer wat camtu...
nak tgk aper reaksi aq...
diorg siap rakam lagi video aq time dlm kelas tu...
diorg ckp mmg menjadi la rancangan diorg tu...
rase cam nak sepak sorg2...hak3

lastly...x jadi la aq nak halal assgmnt tu...
walaupon aq x buat langsung...(^^)

p/s: - aq akan igt jasa korg sampai biler2...
korg mmg best...xder yg lagi best dari korg...haha
- insyaallah aq xkan war assgmnt last minute da pasni...serik2...haha

10 comments:

nenek™ said...

kwn ko mmg best giler2.. nk kwn cm diorg gk..

eddy said...

nenek™>>>
sbb tu aq syg sgt kat diorg sumer...(^^)

ahmad hisyam said...

bangun2, klas kul 9 bangun kul 8...
dah macam apek jual tilam!!
kan dah kene...huahuahua

tp eddy, ko la yg da best!!
"we love our teddy!!"

eddy said...

ahmad hisyam>>>
tu la aq...hahaha....
saper x kenal..keh3(^^)

Noorlaila Mohamed Nor said...

gila best!
aku kalau xwat tu
mmg halal jela
tadak sapa sudi tolong
adala sorg dua bg tiru
yg lain
mmmmmmmmm

eddy said...

Noorlaila Mohamed Nor>>>
hehe
aq pon x sangke diorg sumer sebaek ini...(^^)

nenek™ said...

mlm ni aku culik kwn ko k

eddy said...

nenek™>>>
xbaek la culik2...
kalo nak pinjam tu...mintak la kat aq...
aq bagi punyer...hehe(^^)

Putra Al-Maliki said...

sekurg2nya ia menjadi pengajaran kpd saudara spy x lagi membuat assignment last minute pd mse hdpn... =)

eddy said...

Putra Al-Maliki>>>
betol tu...trime kasih(^^)