Monday, September 28, 2009

SuDaH CuKuP SeTaUn...

27 september 2009...
maka genap la setaun umor blog aq ni...
rase cam baru jer lagi...dah setaun rupe nyer...
banyk dah kenangan pahit manis aq ngan blog ni...
waaaa...cam awek plak...
maner x nyer...sumer mnde aq citer kat cini...
yg best..yg x best...suke..sedey...sumer skali la...
aq syg sgt kat blog ni..
aq akan terus kan usaha mengupdate blog ni sekerap mungkin k...
x lupe gak aq nak wish trime kasih bebanyak kat sumer blogger yg support blog ni...
sbb korg la blog ni masih lagi ader sehingga arini...
tanpa korg...x mungkin blog ni mampu capai ke tahap ni...
thanx bebanyak k...luv u allz...(^^)

2 comments:

nenek™ said...

haha..ko luv aku? bhye ni..

eddy said...

nenek™>>>
luv tu sayang...xkan x leh kot..hak3