Monday, May 11, 2009

Aq X PuAs aTi ToL ArR...

ape pendapat korg about org yg memilih kawan???
yg berkawan berdasar kan paras ruper...
wang ringgit...
aper2 jer la...
tpi mmg pilih...
bile tau yg kiter ni x memenuhi kriteria dier tu...terus xnak kwan...
although dier yg mula2 beriya2 nak kwn...
please komen about this k...(^^)

13 comments:

NANA_arizona said...

klu aku... reli tak kesah nak kwn nak sape2.. even kdg2 dari 1st jumpe perangai die dah cam tttett,.tp aku stil leh layan oke lagi.. tapi lame2.. aku just jujur je..kalau tak suke just tak yah kwn. its depennd on perangai die la. selagi aku leh on. aku cool je.. kalau dah "over" sgt.. tak leh handle jugak kan.. hoho..
pjgnye aku tulis..

beb.. soryla ter"emo" by the way. baru lepas kene sabotaj.. dgn membe sendiri.. hehe..

seems aku cam komen tak mjwp soklan kan. hehe..

kat ump ade 1 genre yang "dorang kawan dgn dak2 popular sebab nk tumpang popular..may be la. sory kalau pendapat aku slh.. huh..

eddy said...

NANA_arizona>>>
owh...ko pon baru pas kena sabotaj ker...
i feel sory 4 u...
anyway...thanx 4 da komen...
tu la...bile pikir2 balik...
manusia ni...mcm2..
yg kwn ngan dak2 popular tu...
aq no komen...
atleast yg popular tu nak gak berkawan ngan dak2 yg agak x popular tu kan..xder la memilih...hik3
kalo cam kes aq ni...
xtau la...
malas la nak pikir...kekadang tu...buat sakit ati jer..huhu
thanx lagi sekali k...(^^)

NANA_arizona said...

no hal la.. since aku pun tgh bosan tahap dewa ni. bek kau update blog byk2.. senang aku komen byk2.. haha

eddy said...

NANA_arizona>>>
ko x balik umah ker???

ღ~n0n0i~ღ said...

Pernah kena buang kawan..so sad..
(Takde kena mengena ngan topik)

Personally,akak tak pilih kawan. Sesiapa pun boleh kawan ngan akak as long as dapat terima akak, pangai akak.

Ada gak kawan yang pangai annoying sangat,tapi still akak anggap dia kawan sampai le dia buang akak.
Masa tu sedih sangat. =(

Nape nak pilih kawan? Nobody perfect, anyway! Seteruk mana pun kawan kita dia tetap kawan kita, part of our life. Once dah jadi kawan, seteruk mana pun akak tetap anggap dia kawan sampailah dia tanak akak dah!

Terpanjang lak komen.
Have a nice day,adik Eddy!

j@n@..... said...

manusia ni..memg cmtu..cpt lupe diri...

wut goes around comes around kan...

jus stay b urself..
let them want to do anything they want...

org nak kawan,kite kawan.. org xnak,kite biala..

jgn susah hati sgt pk pasal ni..
sorg lari,sribu lagi ade kan?
xyah sesakkan kepale ngn yg seorang tu..

eddy said...

ღ~n0n0i~ღ>>>
thanx akak...
betol tu...
nobody perfect...watper nak pilih2 kan...
sy akan pegang kate2 ni k..hehe(^^)

j@n@....>>>
baek...
kalo org tu dah xnak kawan..watper nak sakit kan kepala pikir pasal dier kan...
ramai lagi manusia yg betol2 nak jadi kawan kite kan..hehe
anyway thanx 4 da komen k...(^^)

j@n@..... said...

hee.zana pon salu kene camtu.lame2 da xkesahla.=)

eddy said...

j@n@.....>>>
owh...yeker...
bagus la camtu...
i'll try...(^^)

nenek™ said...

ler pe cte ni..ko jmpe ngn org yg memlih mber ke..kite pakat kasi najis sma dia..hua3~ brilliant x idea aku

eddy said...

nenek™>>>
haha...ader2 je la nenek nih...
malas dha nak pikir pasal tu...hehe
biar la...setakat dier sorg xnak kwn...x effect pon life aq...
beribu lagi kawan..hehe(^^)

nenek™ said...

btol2..die xnmpk kebaikan dlm dri ko lgi tu..lntak die..die gk yg rugi bmusuh ngn org..meh aku kwn ngn ko meh..hahaha

eddy said...

nenek™>>>
haha...
thanx nenek..hik3(^^)