Thursday, October 16, 2008

PiLiHaNRaYa KaMpUs...

arini adalah ari pilihanraya kat U aq

mmg kalo tgk kempen diorg agak gempak gak la

tp kat sini aq ader satu persoalan...

berbaloi ker kite g mengundi sedangkan kite x kenal pon calon2 tu

lagi2 bagi bebudak yg baru je masuk U ni

x ker cam doh jer...g  sane pastu pangkah, tapi x kenal pon

kite nak kalo nak pilih MPP ni kite kena kenal la saper diorg tu

kalo x nnt kite yg susah

sbb MPP ni ader tanggungjawab yg besar

diorg kena jage kebajikan pelajar2 kat sini

pastu fakulti lak wajib kan g mengundi

cam dah desperate sgt jer nak suh org pangkah

tpi nak wat camner kan...ikut jer lah

kalo x g mengundi nnt kena soft skill plak...kan susah

pe2 pon kite tunggu je la...

tgk diorg ni layak ker x kan...hehehe (^^)

6 comments:

j@n@..... said...

bg saye..kempen mngundi kat cni xsemeriah mcm mase skola n matrik dulu..
sy dah 7 taun de pgalaman..
kalau dulu 2 3 mgu b4 hari mgundi dah tampal poster2..
mase manifesto pon amat2 l meriah coz wat kat dewan..n slalunye wajib pegi
ni slh 1 care wat sume org kenal sape bakal mpp tu
macam kami pagi tadi g ngundi mase sela antara 2 kelas...
lepas habes,masing2 tanye ko udi sape..
masing2 jawab,aku men pangkah je..huu

relevankah itu???


bayangkan kalau malaysia satu hari nanti mengamalkan gaye hidup in

tentu JATUH!!!!

nota.kematian said...

habis,
kamu undi ke tak ni?

eddy said...

undi2...hehehe

''''dELinDa said...

waaa.. xcakap pon ade blog.. seb baik terjumpa.. nak kna ni!! hehe

eddy said...

kekekeke

maoh said...

ooo.. ada election ke...?